Els nostres productes Embotits Formatges Altres productes Vins i Licors Vols rebre ofertes? Introdueix el teu correu electrònic * Al enviar acceptes nostra política de privadesa Seccions del blog Descomptes (3) Elaboració (8) Receptes (15) Embutits (33) Charcutería (8) Menorca (30) Totes
Articles sobre Menorca Bacallà amb mel i sobrassada i salsa d'alls tendres Avui en el nostre blog us proposam una nova recepta que combina peix amb es toc dolçet de la mel de ca nostra i com no la nostra sobrassada que tant bé contrasta amb la dolçor de la mel. Tot ben muntadet damunt un llit de salsa verda d'alls tendres. A que se us fa sa boca aigua? Recepta de na Marina A.F al seu blog: http://tapatdetapes.blogspot.com.es Llegir article Com realçar els sabors dels teus plats afegint embotits Acaba de començar la primavera i aviat arribaran a les fruiteries els primers productes de temporada de l'hort. Verdures i hortalisses fresques i tendres que et conviden a elaborar plats més variats i naturals. Combinar-les amb embotits, sempre és una bona idea. Llegir article Celebres el Carnaval a Menorca sense sobrassada? Impossible!. No hi ha unes bones festes de Carnaval que no acabin amb una deliciosa sobrassada torrant-se en la calor de les brases. Aquesta olor que et fa salivar i buscar una llesca de pa mentre decideixes si et prepares l'embotit amb formatge o amb mel. Llegir article Quines espècies utilitzes per elaborar les sobrassades? Amb l'hivern arriba a Menorca el temps de les "porquejades", les matances del porc, que assorteixen a les famílies de bon embotit per a la resta de l'any. Sobrassada, botifarró, carnixua i camot s'elaboren en un ambient festiu. Llegir article Més articles [1] 2 3 4 5 6 7 8 Carregant…