Preguntes Freqüents
¿Quina diferncia hi ha entre la sobrassada tendre, semi i curada?
La diferència és el temps de curació la grandària i el gruix del budell usat, ja que la massa que s'usa per fer els tres tipus de sobrassada és la mateixa. La sobrassada tendra esta embotida en un budell fi i corbat per lo qual la seva curació es ràpida , la semi esta embotida en un budell més ample i groixut se considera semicurada entre les 7 i 15 setmanes de curació més o menys i la curada també s'emboteix en el mateiz budell que la semicurada però amb més temps de curació es considera curada a partir de les 15 setmanes de curació.
Avisos legals | Mapa de la web
Supermercat Trebaluger S.L. | B07751233 | Camí de Rafalet, 23 Caserío de Trebalúger | 07720 Es Castell (Menorca) | Illes Balears
Embotits de Menorca Trebalúger, elaboració artesanal i venda online de carnixulla, sobrassada, camot, botifarró, formatge de vaca, formatges de cabra, rebosteria menorquina, pastisets, ensaïmades, melmelades, mel i altres productes casolans de la illa. Comprar online productes típics de Menorca a Embotits Trebalúger (Supermercat Trebalúger as Castell - Balears - Espanya )
desenvolupat per KodeaWeb