Devolucions de productes

Pots cancel·lar la teva comanda sempre que no hagi sortit dels nostres magatzems. Per a això has d'enviar un correu a info@embutidosmenorca.com indicando en el asunto 'Cancelación'indicant en l'assumpte 'Cancel·lació' i et retornarem l'import íntegre de la compra.

Si per contra, la comanda ja ha sortit dels nostres magatzems, una vegada rebut en l'adreça indicada, hauràs de retornar-ho en un termini màxim de 7 (set) dies laborals. En aquest cas, una vegada rebut en els nostres magatzems procedirem a reemborsar-te en el compte de la targeta de crèdit amb la qual vas pagar o PayPal, l'import íntegre de la comanda (excepte les despeses d'enviament), sempre que hagi estat retornat en el seu embalatge original, estigui en perfecte estat i no hagi estat manipulat.

Si per motiu del transport un o més productes arriben deteriorats, no et preocupis, t'enviarem novament el producte sense cost algun per a tu o et reemborsarem en el compte de la targeta de crèdit o paypal l'import corresponent a la reclamació (encara que això no serà aplicable si els productes han arribat trencats o deteriorats per no estar al domicili indicat en el moment del lliurament).

No obstant això, per a això, has de posar-te en contacte amb nosaltres a través de info@embutidosmenorca.com en un termini màxim de 24 hores des de la recepció de la comanda,indicant clarament el motiu de la devolució i adjuntant una fotografia del producte afectat. Com entendràs nosaltres hem de presentar aquesta documentació en termini a l'agència de transport per poder recuperar del segur les despeses que aquesta reclamació impliqui. No acceptarem canvis o devolucions si prèviament no hem rebut la notificació escrita i la informació necessària per a la reclamació.

Tots els nostres enviaments són verificats per diverses persones abans de ser expedits com a part del nostre sistema de qualitat. No obstant això, si per qualsevol motiu, rebessis erròniament un o més productes, t'enviarem de nou el producte correcte sense cap càrrec per a tu o et reemborsarem en el compte de la targeta de crèdit o PayPal, l'import del producte enviat erròniament, sempre que hagi estat retornat, estigui en perfecte estat i no hagi estat manipulat.

En qualsevol cas, has de posar-te en contacte amb nosaltres a través de info@embutidosmenorca.com en un plazo máximo de 7 (set) dies laborables des de la recepció de la comanda, indicant clarament el motiu de la devolució. No acceptarem canvis o devolucions si prèviament no hem rebut la notificació escrita.

Si per alguna raó diferent a les anteriors no quedes satisfet de la teva compra, hauràs de posar-te en contacte amb nosaltres a través de info@embutidosmenorca.com en un termini màxim de 7 (set) dies laborables des de la recepció de la comanda, indicant clarament el motiu de la devolució. Al més aviat possible ens posarem en contacte amb tu per solucionar el problema de manera satisfactòria i t'indicarem el procediment a seguir. No acceptarem canvis o devolucions si prèviament no hem rebut la notificació escrita.

Avisos legals | Mapa de la web
Supermercat Trebaluger S.L. | B07751233 | Camí de Rafalet, 23 Caserío de Trebalúger | 07720 Es Castell (Menorca) | Illes Balears
Embotits de Menorca Trebalúger, elaboració artesanal i venda online de carnixulla, sobrassada, camot, botifarró, formatge de vaca, formatges de cabra, rebosteria menorquina, pastisets, ensaïmades, melmelades, mel i altres productes casolans de la illa. Comprar online productes típics de Menorca a Embotits Trebalúger (Supermercat Trebalúger as Castell - Balears - Espanya )
desenvolupat per KodeaWeb