Regala embotits

Moltes vegades, quan els nostres familiars i afins celebren dates importants dubtem quines regalar-los que ja no tinguin i que els pugui fer il·lusió. Un llibre, una colònia, flors... i més recentment, la moda dels Xecs Regal.

Si vol fer un regal original i diferent, regala-li Embotits Trebalúger.

A través de la nostra botiga online et donem la possibilitat de enviar qualsevol producte a qui vulguis, solament has de seguir els passos de compra normals i, quan hagis realitzat la teva compra i estiguis emplenant les dades de lliurament, marqui la casella 'És un regal' i es desplegarà un formulari per a introduir les dades del receptor del regal. Així podrem enviar els teus regals a qui desitgis.

Enviarem la comanda allà on ens indiquis i a més, adjuntarem una targeta de regal amb el teu missatge, i totalment gratis.

Avisos legals | Mapa de la web
Supermercat Trebaluger S.L. | B07751233 | Camí de Rafalet, 23 Caserío de Trebalúger | 07720 Es Castell (Menorca) | Illes Balears
Embotits de Menorca Trebalúger, elaboració artesanal i venda online de carnixulla, sobrassada, camot, botifarró, formatge de vaca, formatges de cabra, rebosteria menorquina, pastisets, ensaïmades, melmelades, mel i altres productes casolans de la illa. Comprar online productes típics de Menorca a Embotits Trebalúger (Supermercat Trebalúger as Castell - Balears - Espanya )
desenvolupat per KodeaWeb