Celebres el Carnaval a Menorca sense sobrassada?
Impossible!. No hi ha unes bones festes de Carnaval que no acabin amb una deliciosa sobrassada torrant-se en la calor de les brases. Aquesta olor que et fa salivar i buscar una llesca de pa mentre decideixes si et prepares l'embotit amb formatge o amb mel.
Ja tens preparada la disfressa? Arriben dies de reunions amb els amics per fer les últimes compres dels complements que necessitem per completar el vestit que lluirem el cap de setmana de Carnaval o dels Darrers dies.

Però quan arriba el dimarts i hem de acomiadar-nos de les festes a Menorca tenim el costum d'organitzar un berenar en què no falten unes riques torrades de sobrassada i d'altres embotits. Una sortida al camp o una reunió a la caseta per gaudir de la gastronomia pròpia de Carnaval que es composa de productes elaborats amb carn de porc.

En Embotits Trebalúger ja estem rebent comandes per celebrar el Darrer Dimarts. Tu, prefereixes la sobrassada o el botifarró? Rostits en les brases d'un bon foc es converteixen en aliments de luxe: amb sabors plens de matisos que perceps en cada mos.

No esperis a l'últim moment per posar al teu rebost uns deliciosos embotits amb els quals dir adéu a Carnestoltes, Camestortes o en Barnat Figuerola si ets d'Alaior. Truca'ns al 971 15 03 44 o accedeix a la nostra compra en línia. Vols rebre'ls a casa o vives aprop dels nostres punts de venda?
Avisos legals | Mapa de la web
Supermercat Trebaluger S.L. | B07751233 | Camí de Rafalet, 23 Caserío de Trebalúger | 07720 Es Castell (Menorca) | Illes Balears
Embotits de Menorca Trebalúger, elaboració artesanal i venda online de carnixulla, sobrassada, camot, botifarró, formatge de vaca, formatges de cabra, rebosteria menorquina, pastisets, ensaïmades, melmelades, mel i altres productes casolans de la illa. Comprar online productes típics de Menorca a Embotits Trebalúger (Supermercat Trebalúger as Castell - Balears - Espanya )
desenvolupat per KodeaWeb