Els nostres productes Embotits Formatges Altres productes Vins i Licors Vols rebre ofertes? Introdueix el teu correu electrònic * Al enviar acceptes nostra política de privadesa Seccions del blog Descomptes (3) Elaboració (8) Receptes (15) Embutits (33) Charcutería (8) Menorca (30) Totes
Articles sobre Elaboració Quines espècies utilitzes per elaborar les sobrassades? Amb l'hivern arriba a Menorca el temps de les "porquejades", les matances del porc, que assorteixen a les famílies de bon embotit per a la resta de l'any. Sobrassada, botifarró, carnixua i camot s'elaboren en un ambient festiu. Llegir article Menorca, el gust del camot Amb un lleuger aroma a canyella, el gust del pebre negre i la carn de porc de gran qualitat, el camot o "cuixot" és un dels embotits de Menorca més apreciats. Llegir article Coques de sobrassada de Menorca, una recepta de s'àvia S'han acabat les vacances! Els nens han començat un nou curs escolar i les famílies tornen a la rutina. Llegir article Crespells de sobrassada, una excel·lent combinació entre dolç i salat Avui compartim una recepta tradicional on contrasten els sabors dolç i salat, els crespells de sobrassada. És un dels productes menorquins que no poden faltar a les taules de qualsevol celebració. Llegir article Més articles [1] 2 Carregant…