Productor local
Formatge Quintana semicurat
1/4 P. 600gr./aprox.
3,09 (35 vots)

Formatge artesà semicurat "Mahón - Menorca".

Elaborat artesanalment amb llet crua de vaca. Color blanc marfil groguenc,escorça de color ataronjat.

v
v
10,95 €
(IVA incluit)

Hijo de  F. Quintana es una empresa ubicada a Alaior (Menorca) dedicada desde fa mes de un segle a la maduració i comercialització de formatge artesà amb Denominació d' Origen protegida Mahón-Menorca.

Les seves instalacions estan perfectament acondicionades i preparades per l'elaboració amb la major garantía de qualitat  dels seus productes. L'elaboració amb llet crua de vaca,la singularitat del clima menorquí i la qualitat de les pastures són els factors que fan d'aquest  formatge un dels mes apreciats i valorats de totes les variatats.

Elaboració

Un cop elaborat el formatge es premsa i es sala per immersió en salmorra durant unes 24 hores. Una cop orejat, passa a les caves on es mante una temparetura i humitat adecuadas per la maduració del formatge on se'ls volteja i unta amb oli d' oliva. Des dels 2 a 5 messos se'ls denomina semicurat i curat a partir dels 5 mesos.

Potser també t'agraden...
1/4 Peça 500 gr./aprox
Productor local
8,50 €
Unitat 300gr.aprox
Productor local
9,90 €
1/4 Peça 500 gr./aprox
Productor local
9,95 €
Avisos legals | Mapa de la web
Supermercat Trebaluger S.L. | B07751233 | Camí de Rafalet, 23 Caserío de Trebalúger | 07720 Es Castell (Menorca) | Illes Balears
Embotits de Menorca Trebalúger, elaboració artesanal i venda online de carnixulla, sobrassada, camot, botifarró, formatge de vaca, formatges de cabra, rebosteria menorquina, pastisets, ensaïmades, melmelades, mel i altres productes casolans de la illa. Comprar online productes típics de Menorca a Embotits Trebalúger (Supermercat Trebalúger as Castell - Balears - Espanya )
desenvolupat per KodeaWeb