Elaboració propia
Sobrassada curada "pultrú"
1/4 peça 300g.aprox
3,07 (75 vots)

Embotit de budell natural.

A partir de 10 setmanes de curació.

Elaborat artesanalment i curat en el nostre secadero.

Elaborat amb carn magra i xua de porc, pebre dolç i picant, antirranci i sal.

v
v
5,75 €
(IVA incluit)
Ingredients: Carn magra i xulla de porc de Menorca, pebre dolç i picant, antirranci i sal.

Elaboració: Sa pica la carn magre i la xulla, se mesclan amb totes les especies i se emboteixen en el bodell, amb la particularitat  que aquest bodell es del intesti cec, de aqui la seva forma i tamany.

Aquestes peçes són ideals per guardar i deixar curar, ja que per el seu grossor, aguantan molt mes temps.Curan mes a poc a poc i agafan un gust molt carectarístic, ideal per acompanyar amb torradas, pa de pagès o un poc de mel de Menorca pel damunt i trobara el contrast en el paladar entre lo salat i lo dolç.

Potser també t'agraden...
Unitat 200gr.aprox.
Elaboració propia
2,50 €
Unidad 0,380- 400 gr.
Elaboració propia
6,75 €
100-140 gr/p.aprox
Elaboració propia
2,95 €
Avisos legals | Mapa de la web
Supermercat Trebaluger S.L. | B07751233 | Camí de Rafalet, 23 Caserío de Trebalúger | 07720 Es Castell (Menorca) | Illes Balears
Embotits de Menorca Trebalúger, elaboració artesanal i venda online de carnixulla, sobrassada, camot, botifarró, formatge de vaca, formatges de cabra, rebosteria menorquina, pastisets, ensaïmades, melmelades, mel i altres productes casolans de la illa. Comprar online productes típics de Menorca a Embotits Trebalúger (Supermercat Trebalúger as Castell - Balears - Espanya )
desenvolupat per KodeaWeb