Elaboració propia
Sobrassada pebre ecologic "tap de cortí"
Unidad 0,380- 400 gr.
2,86 (21 vots)

Embotit de budell natural.

A partir de 5 setmanes de curació.

Elaborat artesanalment i curat al nostre secadero .

Elaborat amb carn magra y xua de porc, pebre ecològic "tap de cortí"  pebre picant, antirranci i sal.

v
v
6,75 €
(IVA incluit)

Ingredients: Carn magra i cansalada de porc, pebre ecològic "tap de cortí" pebre picantantirranci i sal. 

Elaboració: Es barregen tots els ingredients, s’embuteix en el budell i es deixa secar. 

Al tenir més temps de curació té un sabor més fort que la sobrassada tendra. 

Es recomana consumir crua, acompanyada de pa de pages o torrades. 

També pot acompanyar d'un poc de mel ja que juga molt amb els contrastos dels sabors. 



Pebre Tap de Cortí: El Tap de Cortí és un pebrot dolç (capsicum annuum) que arriba a Mallorca a la fi del segle XVI on arrela fort aquesta varietat solament es produïx a Mallorca, a partir dels anys 70 la producció de Tap de Cortí experimenta una gran disminució a causa de la pèrdua de competitivitat causada per l'entrada del pebre murcià a un preu impossible d'assumir per l'agricultor mallorquí fins que esta gairebé a punt de desaparèixer i és en l'any 2008 quan l'empresa Especias Crespí (proveïdor de les nostres especias) comença una campanya per a recuperar aquesta varietat de pebre

La recuperació es va basar en tres pilars importants, el suport als petits agricultors ecològics compromesos amb la conservació de les llavors i varietats vegetals locals, la volta als mètodes tradicionals d'elaboració i el moldre , amb importants inversions en instal·lacions adequades i una simpàtica campanya de comunicació que va sensibilitzar als consumidors sobre la importància de protegir el nostre valuós patrimoni gastronòmic. 
 

Aquest pebrot es caracteritza pel seu color vermell, l'aroma inimitable i un gust dolç. Mòlt amb les seves llavors aporta vitamina C i és un antioxidant natural necessari per a l'òptima qualitat de la sobrassada. 

 


 


Potser també t'agraden...
Unitat 400-500gr.aprox.
Elaboració propia
5,75 €
100-140 gr/p.aprox
Elaboració propia
2,85 €
Unitat 200gr.aprox.
Elaboració propia
2,50 €
Avisos legals | Mapa de la web
Supermercat Trebaluger S.L. | B07751233 | Camí de Rafalet, 23 Caserío de Trebalúger | 07720 Es Castell (Menorca) | Illes Balears
Embotits de Menorca Trebalúger, elaboració artesanal i venda online de carnixulla, sobrassada, camot, botifarró, formatge de vaca, formatges de cabra, rebosteria menorquina, pastisets, ensaïmades, melmelades, mel i altres productes casolans de la illa. Comprar online productes típics de Menorca a Embotits Trebalúger (Supermercat Trebalúger as Castell - Balears - Espanya )
desenvolupat per KodeaWeb