Els nostres productes Embotits Sobrasada Sobrassada Blanca Carn i xua Camot Botifarró Llonganissa de vinagre i orenga Fuet menorquí Seu de porc Salsitxes artesanes Formatges Altres productes Vins i Licors Els 5 més venuts Sobrassada curada Camot Carn i xua Sobrassada Picant Fuet menorquí
Elaboració propia Sobrassada pebre ecologic "tap de cortí" Unidad 300-350gr. 2,91 (23 vots) Embotit de budell natural.A partir de 5 setmanes de curació. Elaborat artesanalment i curat al nostre secadero .Elaborat amb carn magra y xua de porc, pebre ecològic "tap de cortí" pebre picant, antirranci i sal. Unidad 300-350gr. | 6,95 € 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Elaboració 6,95 € (IVA incluit) Ingredients: Carn magra i cansalada de porc, pebre ecològic "tap de cortí" pebre picant, antirranci i sal. Elaboració: Es barregen tots els ingredients, s’embuteix en el budell i es deixa secar. Al tenir més temps de curació té un sabor més fort que la sobrassada tendra. Es recomana consumir crua, acompanyada de pa de pages o torrades. També pot acompanyar d'un poc de mel ja que juga molt amb els contrastos dels sabors. Pebre Tap de Cortí: El Tap de Cortí és un pebrot dolç (capsicum annuum) que arriba a Mallorca a la fi del segle XVI on arrela fort aquesta varietat solament es produïx a Mallorca, a partir dels anys 70 la producció de Tap de Cortí experimenta una gran disminució a causa de la pèrdua de competitivitat causada per l'entrada del pebre murcià a un preu impossible d'assumir per l'agricultor mallorquí fins que esta gairebé a punt de desaparèixer i és en l'any 2008 quan l'empresa Especias Crespí (proveïdor de les nostres especias) comença una campanya per a recuperar aquesta varietat de pebre. La recuperació es va basar en tres pilars importants, el suport als petits agricultors ecològics compromesos amb la conservació de les llavors i varietats vegetals locals, la volta als mètodes tradicionals d'elaboració i el moldre , amb importants inversions en instal·lacions adequades i una simpàtica campanya de comunicació que va sensibilitzar als consumidors sobre la importància de protegir el nostre valuós patrimoni gastronòmic. Aquest pebrot es caracteritza pel seu color vermell, l'aroma inimitable i un gust dolç. Mòlt amb les seves llavors aporta vitamina C i és un antioxidant natural necessari per a l'òptima qualitat de la sobrassada.
Potser també t'agraden... Carn i xua Unitat 280-320gr.aprox. Elaboració propia 6,30 € 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sobrassada artesana tallades 125gr. Unitat 125gr Elaboració propia 3,50 € 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Butifarró negre Unitat 200gr.aprox. Elaboració propia 2,95 € 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Cargando…