Rotllo de gall dindi farcit de sobrassada amb puré de poma
Des d'
Embotits Trebalúger i aprofitant que arriba el Nadal us oferim una recepta que us pot venir molt bé per a aquestes festes. L'autor de la recepta és el cuiner[Bruno Oteiza.
Rotllos de gall dindi farcits de sobrassada amb puré de poma
Autor: Bruno Oteiza
Recepta de rotllos de gall dindi farcits de sobrassada acompanyats de puré de poma i mongetes verdes saltejades del
Ingredients (2 persones):
• 1 pit de
pollastre de gall dindi
• 200 g de sobrassada
• 2 pomes
• 100 g de mongetes verdes
• 50 g de mantega
• oli d'oliva verge extra
• sal
• pebre
• julivert
• *vinagreta
• 1 branca de
canyella
Elaboració de la recepta de Rotllo de gall dindi farcit de sobrassada amb puré de poma:
Estira bé el pit de pollastre de gall dindi sobre una superfície llisa i unta-la per damunt amb la sobrassada.
Estén-la bé. Enrotlla la carn i lliga el rotllo amb una lid de cuina.Salpebre i col·loca'l en una font àmplia amb la meitat de la mantega. Rega amb un rajolí d'oli i enforna (prèviament calent) a 200ºC durant
10-12 minuts. Deixa reposar, retira la corda i talla la carn en medallons.
Per al puré de poma, pela les pomes, descoratja i talla-les en mitges llunes. Posa-les en un bol i afegix la resta de la mantega i una branca de canyella. Salpebre i tapa el bol amb plàstic de cuina. Introdueïx en el microones durant 3 minuts a màxima potència. Retira el plàstic i la canyella i remou bé amb la vareta fins a fer un puré.
Neteja les mongetes verdes, retirant els fils i les puntes, talla en juliana i salteja-les a foc viu en una paella amb un rajolí d'oli. Assaona.
Serveix els medallons de gall dindi farcits de sobrassada en un plat, afegix les mongetesverdes i acompanya amb el *puré de poma. Amaneix amb un poc de vinagreta i julivert picat