Camot i sobrassada, una saborosa combinació
En Embotits Trebalúger elaborem bons embotits menorquins i també volem donar-te idees per combinar-los i preparar amb ells deliciosos plats. Per què limitar-se a menjar l'embotit amb pa, oli i tomàquet?
L'elaboració artesanal i tradicional dels nostres embotits t'assegura un producte fet amb cura i de primera qualitat. Combinar-los per aconseguir nous sabors és un tot un art.

Utilitzarem el camot, un dels embotits més apreciat a Menorca, i la sobrassada semi curada per preparar un bon guisat de caragols. El bloc de Tiberis ens mostra una recepta de caragols a l'estil de Menorca que estan per llepar-se els dits.

És fàcil. Necessites:
4 kg. de caragols
patates tendres segons comensals
llorer, pastanaga, fonoll fresc, farigola, api, menta
un tros de sobrassada i un altre de camot
3 alls i sal
 
Quan els cargols estan nets es posen a foc lent en una olla amb aigua freda. Tapem l'olla i quan bulli tirem l'aigua i posem aigua neta. Llavors tirem tots els ingredients menys les patates. Neesiitaran devers 2 hores de cocció. Al final es tiren a l'olla les patates amb la seva pell. Es fan molt ràpid i agafen tot el sabor del guisat.

Ja està, deixa-ho reposar i recorda que has de convidar als teus amics. Els encantarà. Necessites embotits de Menorca? Embotits Trebalúger té diversos punts de venda a l'illa i disposa de botiga on line.
Avisos legals | Mapa de la web
Supermercat Trebaluger S.L. | B07751233 | Camí de Rafalet, 23 Caserío de Trebalúger | 07720 Es Castell (Menorca) | Illes Balears
Embotits de Menorca Trebalúger, elaboració artesanal i venda online de carnixulla, sobrassada, camot, botifarró, formatge de vaca, formatges de cabra, rebosteria menorquina, pastisets, ensaïmades, melmelades, mel i altres productes casolans de la illa. Comprar online productes típics de Menorca a Embotits Trebalúger (Supermercat Trebalúger as Castell - Balears - Espanya )
desenvolupat per KodeaWeb