Aquesta es la solució per als teus aperitius de Nadal
Petites torrades amb sobrassada i formatge de Menorca que pots posar al forn a última hora. En pocs minuts tindràs un excel·lent aperitiu que farà les delícies dels teus convidats.
És clar, els embotits, artesans i saborosos, són la millor solució per preparar un còctel previ a qualsevol dels àpats que compartiràs amb la família i amics en aquestes festes.

A la sobrassada li pots afegir també mel o ceba caramel·litzada. Et quedarà bé sobre fins talls de pa o sobre culleretes d'aperitiu que li donaran un toc modern i diferent.

Des d'Embotits Trebalúger et recomanem el camot amb tomàtics secs. Ho has provat? És molt fàcil: sobre una safata que puguis ficar al forn posa unes llesques de pa amb trossos de rics tomàtigues secs conservats en oli d'oliva i, per tapar, una rodanxa de camot. Ja l'olores? Quedaràs molt bé amb els teus convidats, segur.

Una safata ben assortida d'embotits de Menorca durarà poc a la taula perquè tots saben apreciar els bons productes artesans. Però també pots fer un aperitiu original com el tàrtar de fuet. Deliciós! El piques bé i afegeixes panses, cogombre agredolç, ceba vermella, mel de canya i mostassa. Posa-ho sobre una torrada i tapa-ho amb un ou de guatlla fregit i banyat amb una mica de cibulet. Es lleparan els dits!

Ja has fet la llista del que necessites per a les festes? En Embotits Trebalúger pots encarregar la teva comanda on line de manera senzilla i ràpida i t'ho portem a casa. Estalviaràs temps i gaudiràs donant bons productes de Menorca a tots els teus convidats. Què t'han semblat els nostres suggeriments? Els provaràs?
 
 
Avisos legals | Mapa de la web
Supermercat Trebaluger S.L. | B07751233 | Camí de Rafalet, 23 Caserío de Trebalúger | 07720 Es Castell (Menorca) | Illes Balears
Embotits de Menorca Trebalúger, elaboració artesanal i venda online de carnixulla, sobrassada, camot, botifarró, formatge de vaca, formatges de cabra, rebosteria menorquina, pastisets, ensaïmades, melmelades, mel i altres productes casolans de la illa. Comprar online productes típics de Menorca a Embotits Trebalúger (Supermercat Trebalúger as Castell - Balears - Espanya )
desenvolupat per KodeaWeb