Quines espècies utilitzes per elaborar les sobrassades?
Amb l'hivern arriba a Menorca el temps de les "porquejades", les matances del porc, que assorteixen a les famílies de bon embotit per a la resta de l'any. Sobrassada, botifarró, carnixua i camot s'elaboren en un ambient festiu.
Antigament, les cases de camp es convertien en escenaris de reunió en el qual tots, homes i dones, participaven en els diferents moments d'aquesta tradició. Avui el costum s'ha traslladat també a grups d'amics que es reuneixen per preparar les sobrassades en bona companyia.
L'hivern és la millor època perquè els
embotits que elaborem es curin bé. La tramuntana ajuda en el procés i els productes recullen l'aroma de la mar i l'aire de Menorca.
La carnixua, el camot o el botifarró blanc, que no s'elaboren en altres illes de les Balears, són habituals en les nostres taules com a part de berenars i aperitius. I al costat de la sobrassada i el botifarró negre són productes que podem trobar a totes les cases de l'illa.
I tu,
et reuneixes amb amics o familiars per elaborar-les? En Embotits Trebalúger disposem de les espècies que necessites. Són productes de gran qualitat, imprescindibles perquè els teus embotits siguin més saborosos. Un bon pebre vermell realçarà el sabor dels teves sobrassades.
Vols unes bones espècies per aconseguir que els teus embotits siguin rics i de qualitat? Si és així, truca'ns al 971 15 03 44.