Encara no has provat el fuet menorquí?
No pot faltar a casa. Com a aperitiu, quan tinc convidats o per a un improvisat sopar

Amb una mica de tomàquet i oli al pa, és la bereneta preferida dels meus fills. El fuet és un aliment de sabor delicat que agrada a tots, nens i adults, i sempre és benvingut a taula.

A Embotits Trebalúger elaborem el fuet menorquí de manera artesanal, amb carn de porc de gran qualitat que adquirim a pagesos i productors de confiança. Treballar amb matèria primera de la millor qualitat els assegura que el nostre producte tindrà un excel.lent sabor amanit amb un suau aroma a pebre.

Encara que s'acostuma menjar cru, el fuet és un bon ingredient per a alguns plats de pasta o pizzes. I tallat en petits trossos serveix per donar un gust singular a algunes salses. Prova-ho amb la de tomàquet, et sorprendrà.

En Embotits Trebalúger utilitzem budell natural en l'elaboració del fuet. No la retiris abans de menjar-ho, alguns experts diuen que li aporta una textura més cruixent i un sabor especial.

Després fem la curació en un assecador natural on roman entre dues i tres setmanes abans de la seva comercialització. Si ho has comprat ja, millor no ho guardis a la nevera perquè puguis apreciar tot el seu sabor. Encara no t'has decidit? No esperis més, coneixes els diferents punts de venda a Menorca? També el pots comprar on line des de qualsevol lloc i t'ho portaran a casa. Encarreguem un fuet menorquí per la bereneta?

Avisos legals | Mapa de la web
Supermercat Trebaluger S.L. | B07751233 | Camí de Rafalet, 23 Caserío de Trebalúger | 07720 Es Castell (Menorca) | Illes Balears
Embotits de Menorca Trebalúger, elaboració artesanal i venda online de carnixulla, sobrassada, camot, botifarró, formatge de vaca, formatges de cabra, rebosteria menorquina, pastisets, ensaïmades, melmelades, mel i altres productes casolans de la illa. Comprar online productes típics de Menorca a Embotits Trebalúger (Supermercat Trebalúger as Castell - Balears - Espanya )
desenvolupat per KodeaWeb