Quan et dones un caprici de sobrassada?
Quin és l'embotit que més aprofites a la cuina? Sens dubte, la sobrassada. Només amb una mica d'aquest aliment pots donar un gust especial i bon color a plats tradicionals. Has provat a afegir-la a la truita de patates? Queda riquíssima!
El sofregit és la base de moltes receptes de la gastronomia menorquina. Una coca, una salsa per a les “pilotes”, per a la carn ... Si poses
uns petits trossos a la cassola i els deixes que es vagin dissolent a foc lent donaran una aroma especial al teu plat i intensificaran el seu sabor.
Arriba el diumenge i penses preparar una paella per a la família o els amics? Sorprèn-los afegint una mica de
sobrassada. Segur que
et demanaran per la recepta i l'ingredient especial que li dóna aquest toc tan personal. Es lleparan els dits!
En
Embotits Trebalúger t'ho posem fàcil per disposar d'un
producte artesà i saborós elaborat amb matèries primeres de primera qualitat. A més, el
pots demanar on line i t'ho portem a casa.
Aviat arribarà l'època dels brous calentets per mitigar el fred.
Dóna't un caprici de sobrassada. El seu sabor t'encantarà. Ho has provat alguna vegada? A quina recepta li afegeixes sobrassada?