Productor local
Gin Xoriguer 70 cl.
1 Unitat
3,00 (45 vots)

 

És una ginebra que es va començar a fabricar a principis del Segle XX, per Destil·leries Xoriguer, a Maó, Menorca.

 

 Es tracta d'una ginebra amb denominació d'origen Mahón-Menorca, de 38,0 % alc./vol., obtinguda per destil·lació en alambí de coure amb alcohol de vi, a la calor del foc de llenya, i emmagatzemada fins a la seva embotellat en barrica de roure.

 

v
v
Envasat
v
14,95 €
(IVA incluit)
 

Gin Xoriguer encara avui segueix essent el mateix de sempre.

 

És el resultat de la destil·lació en els antics alambins de coure, d'alcohol vinícola d'alta qualitat amb baies de ginebró selectes, procedents de les muntanyes de les terres mediterrànies veïnes i d'altres herbes aromàtiques.

 

Aquestes darreres constitueixen el "secret" gelosament guardat del seu original bouquet. Només els hereus de la casa coneixen la identitat i proporció de tan valuós additament, que introdueixen a porta tancada i sense testimonis en iniciar cada cocció. El respecte a la tradició és tal que el combustible emprat encara avui per a la destil·lació és la llenya.

Barrils de roure          

La destil·lació comença quan els vapors que es produeixen en la caldera de l'alambí circulen per tubs de coure fins un serpentí on es condensen formant el preuat líquid que goteja en gerres. Un expert paladeja a intervals el líquid per a determinar quin és el moment de donar per acabada la destil·lació.

 

Acabada aquesta, el GIN s'emmagatzema en grans barrils de roure on conserva inalterable les seves propietats de color, sabor i aroma per a procedir a continuació al seu envasat.

Baies de ginebró         Gin Xoriguer gràcies al seu caràcter únic i destil·lat de productes naturals, està lliure de tota mena d'additius indesitjats que puguin fer malbé la conservació o espatllar qualsevol tipus de còctel o combinat.

Potser també t'agraden...
1 und
Productor local
19,50 €
1 und
Elaboració propia
19,50 €
70 CL.
Productor local
14,50 €
Avisos legals | Mapa de la web
Supermercat Trebaluger S.L. | B07751233 | Camí de Rafalet, 23 Caserío de Trebalúger | 07720 Es Castell (Menorca) | Illes Balears
Embotits de Menorca Trebalúger, elaboració artesanal i venda online de carnixulla, sobrassada, camot, botifarró, formatge de vaca, formatges de cabra, rebosteria menorquina, pastisets, ensaïmades, melmelades, mel i altres productes casolans de la illa. Comprar online productes típics de Menorca a Embotits Trebalúger (Supermercat Trebalúger as Castell - Balears - Espanya )
desenvolupat per KodeaWeb