Productor local
Formatge S'Arangí curat
1/4 Peça 450gr.aprox.
2,83 (12 vots)

Formatge artesà curat "Mahón - Menorca".

A partir de 5 mesos de curació.

Elaborat artesanalment amb llet crua de vaca.En el seu tall presenta un color marfil groguenc,escorça de color ataronjat. o marró degut a la seva curació. La seva textura es mes ferma i dura i menys elàstica que el semicurat.

v
v
Envasat
v
9,80 €
(IVA incluit)

El formatge S' Arangí s'elabora en explotació familiar de S' Arangí en el municipi d' Es Mercadal, amb llet crua de vaca de la propia finca. La tradició junt amb els avanços tecnics fan posible mantenir un producte autòcton de calitat, de sabor i aroma potents lleugerament àcid i poc salat , de textura cremosa segons el grau de maduració.

La maduració

Un cop elaborat el formatge es premsa i es sala per immersió en salmorra durant unes 24 hores. Una cop orejat, passa a les caves on es mante una temparetura i humitat adecuadas per la maduració del formatge on se'ls volteja i unta amb oli d' oliva. Des dels 2 a 5 messos se'ls denomina semicurat i curat a partir dels 5 mesos.

De gust intens  un punt salat ,ideal per ratllar en la pasta ,per acompanyar amb fruita, com aparitiu o postre.

Potser també t'agraden...
1/4 P. 625gr.aprox.
Productor local
9,25 €
1/4 P. 625gr.aprox.
Productor local
9,25 €
1/4 Peça 450 gr.aprox
Productor local
7,50 €
Avisos legals | Mapa de la web
Supermercat Trebaluger S.L. | B07751233 | Camí de Rafalet, 23 Caserío de Trebalúger | 07720 Es Castell (Menorca) | Illes Balears
Embotits de Menorca Trebalúger, elaboració artesanal i venda online de carnixulla, sobrassada, camot, botifarró, formatge de vaca, formatges de cabra, rebosteria menorquina, pastisets, ensaïmades, melmelades, mel i altres productes casolans de la illa. Comprar online productes típics de Menorca a Embotits Trebalúger (Supermercat Trebalúger as Castell - Balears - Espanya )
desenvolupat per KodeaWeb